Andlig Healing

Andlig Healing

Andlig Healing

 

Andlig Healing är en healingform där den helande energin kanaliseras till någon som är i behov av healing. Personen som utför healingen, och som vi benämner "healern",höjer sin energivibration för att fungera som en neutral kanal varigenom den helande energin strömmar ut till den behövande, ofta genom healerns händer. Healingen utförs inte av healern själv, utan "genom" denne som endast är ett neutralt verktyg för andevärden.

 

Andlig healing kallas av somliga för "fysiskt mediumskap" - innebärande att, precis som vid en seans då ett medium kanaliserar budskap från andevärlden så kanaliserar healern helande energier från andevärldens healing guider.

 

Den helande energin finns tillgänglig överallt och är till för oss alla. Vilket innebär att du även själv kan be att få hjälp av den helande energin.

Andlig healing, även kallad spirituell healing, utförs i samarbete med andevärlden.

Andlig healing kan rent fysiskt gå till på olika sätt, men alla metoder fungerar på så vis att healern ställer in sig på att vara ett neutralt verktyg för andevärldens helande energier.

Den energi som förmedlas kommer alltså från högre frekvenser och ett högre medvetande, inte från healern själv.

Det som kan tyckas vara bäst för oss människor är inte säkert det optimala. En depression kan exempelvis bero på dålig upptagning av näringsämnen i magen. Ser man bara till depressionen är det lätt att vilja heala själva sinnet, medan andevärldens högre vetande känner till grundorsaken och vet vad som ger optimal healing för just dig. En bra andlig healer ingriper därför så lite som möjligt vid fokuseringen av energierna.

 

 

Inför healingen sessionen så använder jag mig av Terry Evans egen meditationsform Bergsmeditationen BM® för att öppna upp mig mot andevärlden och få kontakt med mina healingguider.

Jag är endast en neutral kanal, jag fungerar alltså som en länk, ett verktyg för andevärlden. Andekontakten (healingguiden) känner redan till ditt fysiska & psykiska tillstånd, vilket innebär att den healing som kommer att ges till dig redan är förutbestämd.

 

Healingen tar ca 15-20 minuter och du får under tiden sitta bekvämt på en stol. Healingen ges under tystnad. Jag låter andekontakten styra mina händer men vidrör dig inte utan håller händerna en bit från kroppen under hela healingsessionen.

Du kan medan healingen pågår ibland uppleva att du ser färger, ljusfenomen, får en kyla- eller värmekänsla, tyngdkänsla eller tryck på vissa delar av kroppen, trötthet, avslappning eller till och med somna, men det är helt normalt och inte alls farligt. Vissa upplever inget av ovanstående utan får bara en känsla av avkoppling och välbehag under sessionen. Allt är individuellt.

Vid healingen startas en process i kroppen vilket jag som healer aldrig vet vad det är, du får det just du behöver.

Mellan behandlingarna fortgår processen. Man kan några dagar efter uppleva konstiga känslor, trötthet, man kan må lite sämre och uppleva att symptom minskar/ökar, detta är helt normalt då det handlar om "utrensning”, men om detta inte upphör vill jag att du tar kontakt med mig.

Den här healingen kan användas för att skynda på en eventuell läkningsprocess och förkorta en konvalescenstid. Andlig healing kan vara stöttande för dig oberoende av vilket hälsotillstånd man befinner sig i och ge dig en känsla av lugn och harmoni.

Min roll som healer är inte att ställa någon form av diagnos eller att göra någon annan medicinsk/psykologisk bedömning, Ej heller att vara rådgivare eller att ge förutsägelser och meddelande från andevärlden.

Behandlingen ges heller inte till alkohol- eller narkotikapåverkade personer och jag behandlar inte barn eller ungdomar under 18 år.